travel-with-dog.jpg.653x0_q80_crop-smartNär du för första gången ska ut och resa med din hund finns det sannolikt mycket som du undrar över. Hunden har fått titeln människans bästa vän och det är inte helt utan anledning. Din hund är din lojala kamrat i vått och tort och det är därför lätt att man vill ha med sin kompis precis överallt. Många jagar med sina hundar. Det tycker många hundar är väldigt roligt samtidigt som de får komma till rätta i en mer naturlig miljö. Andra vill bara ha med sig hundarna när de är ute och reser på B&B och hotell. De flesta gör allt vad de kan för att ge hunden ett så bra liv som möjligt.

Här finns samlat ett antal artiklar för dig som tycker om att jaga med din hund, men även för dig som är intresserad av att resa med din hund. Vad ska man egentligen tänka på när man ska boka in hunden på ett flygplan och mår hunden bäst av att följa med eller stanna hemma? Dessutom behöver man se till att man har alla papper redo om man vill ut och resa med hunden. När man reser mellan länder behöver hunden ha hundpass.

Här hittar du mängder med viktig information som kommer att underlätta för dig och se till att både din och din hunds resa blir magisk. Det finns mycket man behöver tänka på och det kan vara svårt att hålla reda på allt på egen hand. Därför finns denna sida som hjälper dig.