Boka hundvänliga hotell

Dog-Friendly-Hotels-Scotland-1När man är ute och reser behöver man ibland någonstans att sova. En del tältar under delar av semestern medan andra sover i bilen. Det är dock vanligt att man inte reser på detta sätt och då behöver man se till att få tak över huvudet på något annat sätt. När du reser med din hund krävs det att du hittar hotell som tar emot hundar också. För många har det blivit självklart att ta med sin fyrbenta vän och det har även lett till att det blivit självklart för hotellen att ta emot dem. Du bör informera hotellet innan din ankomst för att vara säker på att det hundvänliga rummet finns ledigt. Det är vanligt att det som exempel tillkommer en extra avgift för städning eller att man bor i separata rum som är speciellt för de som har hundar med sig.

När du ska flyga med din hund är det en fördel om du har lite tid över att jämföra priser, priserna kan nämligen skilja sig enormt mycket mellan olika flygbolag och det kan kosta allt från ett par hundra kronor till flera tusen kronor. Därför kan du spara väldigt mycket pengar om du sätter dig ned och jämför priser med varandra. Det är alltid bäst att försöka välja non-stop resor när du reser med din hund.

De flesta tvåbenta brukar även tycka att detta är mer bekvämt än ett flyg med många byten men det är speciellt viktigt om din hund sitter i ett lastutrymme. Det är viktigt att den bur som används tillåter din hund att stå upp, snurra runt samt ligga bekvämt. Du vill inte att din hund ska behöva trängas i ett litet utrymme. Detta kommer inte göra den trygg. Alla hundar som följer med måste ha en egen bur och du får endast ha en liten hund som handbagage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *