Bilsemester med hund

2001040-woman-walking-the-puppy-toppbildFunderar du på vad du ska göra under semestern? Varför inte bila runt i Europa och se dig om? Låter detta svårt med tanke på att du har en hund? Tänk om. Hunden kan bli din lojala reskamrat och hänga med dig när du strosar runt på Roms gator eller tittar på Eiffeltornet. Att resa runt med bil är mycket bekvämt och många uppskattar detta sättet att resa på. Anledningen är att man kan stanna när man vill efter vägen och göra så många stopp som man anser är nödvändigt. Du behöver inte anpassa dig efter tider för tåg och flyg och du stannar så länge du vill, där du vill.

När du reser med bil kan du även stanna efter vägen och rasta hunden. Ni kan hitta på äventyr i Berlin, testa hundgodis i Amsterdam eller varför inte titta på gatuartister i Italien? När du reser med hund behöver du ha med dig papper på att hunden är försäkrad, vaccinerad med mera. Din hund behöver även ett hundpass, detta är viktigt även om du inte åker flyg. Du behöver nämligen visa upp dina papper för hunden i tullen på ett flertal ställen. Alla dessa papper samt hundpasset kan du skaffa hos en veterinär. Din hund behöver även vara vaccinerad mot rabies. Se till att vara ute i god tid så kommer du garanterat att få en lyckad semester med din hund.

Dessutom slipper du dyr kostnad för hunddagis och din hund får vara med den personen som den älskar allra mest, nämligen dig. Ni får en chans att stärka ert band till varandra ännu mer samtidigt som du skapar minnen för livet med din hund. Detta kommer vara en semester som du aldrig kommer att glömma. Glöm inte bort att förvarna vandrarhem om att du tar med dig en fyrbent vän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *